Preglej MENU & Naroči!

BEER WALL

Odkrij svet kraft piva

Trenutno na Beer Wallu

Pale Ale

Sierra Nevada Brewing Co.

Hazy Sister

Reservoir Dogs Brewery

BrrKaaa

Kabinet Brewery

Edelstoff

Augustiner-Bräu

Weihen stephaner

Original Premium Lager

La Chimay Dorée

Brasserie de Chimay

Blanche De Namur

Brasserie du Bocq

White Haze IPA

O’Hara's

TAK

Pivovarna Bevog

Lagunitas IPA

Lagunitas Brewing Company

Zlotorog Laško

Pivovarna Laško Union

Union

Pivovarna Laško Union

Union Nefiltrirano

Pivovarna Laško Union

Naš “Beer Wall” je točno to kar zveni. Stena piv sestavljena iz širokega asortimana, ki si ga lahko natočite s posebno magnetno kartico za nadzor volumna, ki jo dobite pri nas v lokalu. Selekcijo delajo naši poznavalci, izbira točenega piva pa se menja vsak teden. Selekcija piva vključuje najboljša lokalna in mednarodna piva, kraft piva ter druga nenavadna in delikatesna piva, s tem pa obstaja izbira za vsakogar, ki v njem uživa.

Somelier piva se je v baru uspešno spoprijel s svojo nalogo in pripravil izbor različnih vrst piv z vseh koncev sveta: od grenkih IPA, močnih imperial stout, britanskih bitter in ameriških ale, seveda pa ne smemo pozabiti tudi na klasično nemško Weissbier in še mnogo drugih. Če vas preveč možnih izbir morda zmede (kar se precej rado zgodi), pokličite na pomoč somelierja piva ali katerega od drugih članov osebja, ki vam bodo odprli pogled na širni svet craft piva, obenem pa vam bodo povedali tudi vse o različnih stilih piv in vam priporočili enega od 100 skrbno izbranih ustekleničenih piv.

Gosti lahko, v želenih količinah, poskusite široko izbiro piva, ki se nahaja na našem Beer Wall-u. To je samopostrežni zid z 16 ali več izbranimi okusi točenega piva in najmodernejšimi “state of the art” pipami za pivo.

Easy Beer tehnologija omogoča natančen nadzor nad doziranjem piva. Točilne pipe so povezane s sodčki, nameščenimi v hladilniku/hladilni sobi, zato se vsako pivo vzdržuje na ustrezni temperaturi, s tem pa se ohrani pravi, optimalen okus. Reguliramo tudi nadzor nad peno, s tem pa se pri točenju med samopostrežbo na zidu, nivo pene uravna na potreben, minimalen nivo. V Easy Beeru niti en sod piva ne stoji več kot sedem dni.

Shopping Basket

Na podlagi vaših spletnih navad za vas personaliziramo vsebino tako, da vam pokažemo le relevantno ponudbo. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh.