Preglej MENU & Naroči!
about_us.png
aboutus-mobile2

Naša zgodba

O nas

Kaj je Easy Beer? Pomen se skriva že v imenu. Predstavljajte si, da želite preživeti večer s prijatelji, sorodniki ali sodelavci ob okusni večerji in nekaj pivih. Ali pa si morda že dlje časa želite odkriti svet, ki se skriva za pijačo iz hmelja. Mogoče pa niste tako dobre volje, kot bi si želeli, in si to želite spremeniti? Ali pa je ravno obratno: morda ste dobre volje in bi radi, da tako tudi ostane. Mogoče želite poskusiti novo pivo ali pa želite le kozarec svojega najljubšega piva. Smo uganili? Potem enostavno morate priti v “Easy Beer”!

Easy Beer Team

Larin

Soustanoviteljica

Easy Beer Koper ni samo »a best place to be in town«! Easy Beer Koper je atmosfera z dušo, ki združuje vse užitke, ki jih vsi mi v današnjem času potrebujemo. Prostor, kjer se združujemo s svojimi prijatelji in najdražjimi, kjer si privoščimo najboljšo hrano in pijačo, kjer se sprostimo. Vizija Easy Beer Koper je ponotranjena z najinimi osebnimi motivacijami, da združiva preprostost, naravo in moderno gastronomijo. Easy beer Koper je »svet Crafta. Vse je izdelano ročno, tako lokal sam, kot tudi naše jedi. Vse je narejeno z navdihom osebne motivacije ustanoviteljev, da postanemo najbolj prepoznaven gastro pub v regiji, znan po vrhunskosti, pristnosti in ljubezni do tega, kar ustvarjamo skupaj s svojimi gosti.

Naš moto je »craft«, narava in vrhunske sestavine.
lstin.png
moski1-min.png

Damir

Soustanovitelj

Easy Beer Koper je prostor neizmernih možnosti ustvarjanja in nadgrajevanja. Veliko vsakodnevnega truda in osebnih odrekanj odtehta vsakodnevne pozitivne odzive gostov. To naju navdihuje, da delava za prihodnost, tudi za razvoj Kopra in s ponosom sodelujeva v soustvarjanju zanimivih turistično privlačnih destinacij, kar Easy Beer Koper, definitivno je! Tudi v bodoče si želiva aktivnega sodelovanja z vsemi soustvarjalci turistično gostinske ponudbe v naši regiji.

Marko

Kuhar

Easy Beer Koper je...dobra ekipa, modern koncept, ustvarjanje, izzivi, world cousine, dobra atmosfera, interakcija z gosti, positive vibes,... in še mnogo drugega.

Vse to je Easy Beer Koper.
marko10
Shopping Basket

Na podlagi vaših spletnih navad za vas personaliziramo vsebino tako, da vam pokažemo le relevantno ponudbo. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh.